dimarts, 19 de febrer del 2019

Convocada l'assemblea ordinària anual

Ha quedat convocada l'assemblea ordinària anual de la Penya Blaugrana d'Igualada, pel divendres 8 de març, a les 21h, al Casal Popular del Foment d'Igualada.
En l'ordre del dia de la convocatòria, hi consten els informes del president i de tresoreria corresponents a l'any 2018.


A part d'aquests informes, també es realitzarà el sorteig dels abonaments de la Penya entre els seus associats per a tots els partits de lliga de la temporada 2019/2020.

I finalment, destaca també el punt de l'ordre del dia que fa referència a la presentació de candidatures a la Junta directiva, i posterior votació.
Aquest és un punt especialment important pel futur de l'entitat, sobretot si es té en compte que la Junta actual ja va esgotar el seu segon mandat l'octubre de 2017, i la seva activitat és provisional a l'espera d'un relleu.
Aquest relleu però no sembla que s'albiri, doncs cap penyista ha manifestat voluntat de fer un pas endavant en aquesta direcció.
Si finalment no hi ha cap nova candidatura que es presenti, la Junta actual continuarà endavant en caràcter provisional per responsabilitat amb l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada