dimecres, 25 d’abril del 2012

Sorteig d'entrades per a la final de Copa

Un cop descartada una final europea i assegurada la final de la Copa, obrim el procediment per a sortejar les tres entrades que el FCB ha facilitat a la Penya Blaugrana d'Igualada.
Recordem que la final de Copa es disputarà a Madrid el divendres dia 25 de maig contra l'Athletic Club. 

És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.
Per fer-ho podeu enviar un correu a pbdigualada@gmail.com o bé trucar al número de telèfon 653901395.
Per tant, el període d’inscripció comença avui mateix i s’allargarà fins el divendres dia 4 de maig.
El sorteig es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada del  Mercantil – La Sala coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el FCBarcelona i l'Espanyol, que es jugarà el cap de setmana 5-6 de maig. Es sortejaran les entrades de forma individual i amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent al nostre Punt De Trobada. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat.  A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número. Aquests números seran correlatius per ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu. Les entrades sortejades s’entregaran el dia 25 de maig a Madrid, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (a partir de 90€). 

Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte a Madrid o bé amb la Penya Blaugrana d’Igualada, en el cas que organitzi  un autocar per anar-hi. 
El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada